Beranda > Silverchair > Miss You Love

Miss You Love


Millionaire say
Got a big shot deal
And thrown it all away but
But I’m not too sure
How I’m supposed to feel
Or what I’m supposed to say
But I’m not, not sure,
Not too sure how it feels
To handle every day
And I miss you love

Make room for the prey
‘Cause I’m coming in
With what I wanna say but
It’s gonna hurt
And I love the pain
A breeding ground for hate but…

I’m not, not sure,
Not too sure how it feels
To handle everyday
Like the one that just past
In the crowds of all the people

Remember today
I’ve no respect for you
And I miss you love
And I miss you love

I love the way you love
But I hate the way
I’m supposed to love you back

It’s just a fad
Part of the, teen, teenage angst brigade and
I’m not, not sure,
Not too sure how it feels
To handle everyday
Like the one that just past
In the crowds of all the people

Remember today
I’ve no respect for you
And I miss you love
And I miss you love

Remember today
I’ve no respect for you
And I miss you love
And I miss you

I love the way you love
But I hate the way
I’m supposed to love you back

About these ads
Kategori:Silverchair
  1. April 3, 2012 pukul 15:47 pm | #1

    i like it…

  2. Desember 22, 2010 pukul 22:53 pm | #2

    this a romantic song (for me) ^_^
    a wonderful music

    lirik favoritku: -it’s gonna hurt. and I love the pain. a breeding ground for hate.-

    oh, nice! this song make me so so so speechless and I’m blushing because it.

  3. Desember 22, 2010 pukul 22:47 pm | #3

    so romantic song (for me) ^_^
    I love this song.

    lirik favoritku: -it’s gonna hurt. and I love the pain. a breeding ground for hate.-

    oh, this song make me so speechless and I’m blushing because it.

  4. iyas
    November 8, 2010 pukul 22:41 pm | #4

    pada nagwur ya,,,,padahal ne lagu kan menceritakan orang yang hilang kepercayaan nya,,,,,,,makanya dia rindu cinta ,,,ma tuhan nya……paya dah all

  5. lia jie
    September 22, 2010 pukul 18:27 pm | #5

    setiap degar lagu ini, aku jadi ingat ma mantan aku…!!! dia suka banget ma lagu ini….
    jujur sebnarnya aku masih sayang ma dia dan seperti lagu ini juga MISS YOU LOVE…. ^_^

  6. chembins
    Januari 5, 2010 pukul 18:19 pm | #6

    wahhhhh lg nc wah bnget….apaan yc mksudnya?…wah bener bener wahhh g paham…

  7. Rudy
    November 6, 2009 pukul 19:29 pm | #7

    Bener2 lagu in dalm bnget!! I like this song.

  8. Oktober 29, 2009 pukul 19:52 pm | #8

    Lagu ini daleeem bgd liriknya buat ce yg lagi patah hati kaya gue. Hehe. Sumpah yaa ga tau knp nih lirik bs sm bgd kaya kisah percintaan gue. Udah gtu 1st love pula dari SD yg ga tau apa” ttg co yg gue suka. Eh pas SMP ketemu lg & gue bs mengenal lbh dekat dgn dy lwt pdkt berkat tmen n tmen kaka kelas gue yg gue suka itu. Hihi. Rasanya membohongi diri sendiri cz suatu hal qt akhirnya lose contact. Yaaa tau lah gmana perasaan ce remaja pas SMP saat itu kalo lo dikasih puisi romantis sm co yg lo suka. Dan lo dlm posisi gue cz takut malah kecewa & ga mau jd kegeeran lo abaikan arti dr puisi itu. Ckck. Dan disaat tuh co ngajak lo ketemuan dlm arti kata first date mgkn dy mau nyatain perasaan dy scra lsg sm lo tp lo malah nolak tawaran dr dy. Ckck. Dan pe akhirnya dy membenci lo & ga mau kenal sm lo lg. Pdhl sbenernya ada alasan knp lo nolak permintaan dy utk ktemu & saat itu lo blm sempet ksi tau ke dy jg utk ungkapin perasaan lo k dy. Kalo lo jg suka sm dy. Then nyesek bgd lo tau kalo SMA ktemu lg sm tuh co & tau dy uda pny ce lain. Huhu. Yaaa yg pling gue suka lirik yg ini nih,

    Make room for the prey,cz i’m coming in.With what i wanna say but,its gonna hurt.And i love the pain,a breeding ground for hate but i’m not,not sure,not too sure how it feels.To handle everyday,like the one that just past.In the crowds of all the people.Remember today,i’ve no respect for u.And i miss u love

    sulit bgd ngelupain dy, dan lo selalu kangen sm kenangan masa lalu yg menyakitkan itu. Walaupun rasanya pgn lo buang jauh” tp ttg gbs. Cz dy masih ada di hati lo & gbs berhenti utk merindukan cinta lo sm dy. Like me. :|

  9. uspitasari
    September 8, 2009 pukul 10:32 am | #9

    thanks Ran . . .
    you is romantic boy….

  10. violet bilanggg
    September 2, 2009 pukul 21:59 pm | #10

    sumpahh,, tiap gg bisa tidur gw slalu dengerin lagu ini!!!

  11. D’Lover
    Februari 1, 2008 pukul 21:57 pm | #11

    So…..so…….uuuggghhhhhh…..

    I’m speechless to hear this song………

    I can’t say anything about this song………

    Very very romantic song………

    Good luck for Silverchair..!!!!!

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 155 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: